Laser Reparatie

ACHTERKANT KAPOT ?


Glazen achterkant €75
Is uw iPhone 8 achterkant gebarsten of beschadigd? Wij kunnen enkel het gebarsten glas aan de achterkant vervangen. Dit door middel van de nieuwste techniek i.c.m. een lasermachine
 
Glazen achterkant €80
Is uw iPhone 8 Plus achterkant gebarsten of beschadigd? Wij kunnen enkel het gebarsten glas aan de achterkant vervangen. Dit door middel van de nieuwste techniek i.c.m. een lasermachine.

Glazen achterkant €85
Is uw iPhone X achterkant gebarsten of beschadigd? Wij kunnen enkel het gebarsten glas aan de achterkant vervangen. Dit door middel van de nieuwste techniek i.c.m. een lasermachine.

Glazen achterkant €85
Is uw iPhone XS achterkant gebarsten of beschadigd? Wij kunnen enkel het gebarsten glas aan de achterkant vervangen. Dit door middel van de nieuwste techniek i.c.m. een lasermachine.

Glazen achterkant €90
Is uw iPhone XS Max achterkant gebarsten of beschadigd? Wij kunnen enkel het gebarsten glas aan de achterkant vervangen. Dit door middel van de nieuwste techniek i.c.m. een lasermachine.

Glazen achterkant €100
Is uw iPhone 11 achterkant gebarsten of beschadigd? Wij kunnen enkel het gebarsten glas aan de achterkant vervangen. Dit door middel van de nieuwste techniek i.c.m. een lasermachine.

Glazen achterkant €105
Is uw iPhone 11 Pro achterkant gebarsten of beschadigd? Wij kunnen enkel het gebarsten glas aan de achterkant vervangen. Dit door middel van de nieuwste techniek i.c.m. een lasermachine.

Glazen achterkant €120
Is uw iPhone 11 Pro Max achterkant gebarsten of beschadigd? Wij kunnen enkel het gebarsten glas aan de achterkant vervangen. Dit door middel van de nieuwste techniek i.c.m. een lasermachine.

  • Besteld voor 17:00
  volgende werkdag in huis

 • 14 dagen
  bedenktijd

 • Vragen? Bel ons.
  0251 - 22 95 82

 • Veilig betalen
  garantie

Nieuwsbrief Wilt u ook onze wekelijkse aanbiedingen ontvangen?
Vul dan hiernaast uw e-mail adres in.