Contact

Als particulier en zakelijk bedrijf dienen wij natuurlijk altijd bereikbaar te zijn voor de klanten. Hiervoor hebben wij diverse methodes om contact met ons op te nemen.

Telefoon

U kunt ons tijdens de openingstijden bellen op ons zakelijke nummer, dat is:  0251-22 95 82 .

Fax

U kunt ons ook een fax sturen met eventueel enkele documenten indien die vereist worden voor een bepaalde dienst, indien u met iets geholpen dient te worden is de fax absoluut afgeraden. De fax dient ook voor zakelijk gebruik voor bijvoorbeeld inkooporders, maar dit dan voor de zakelijke klanten. Fax nummer:  0251-229584 .

E-Mail

Wij als bedrijf hebben natuurlijk ook een e-mailadres ter beschikking, hiervoor kunt u altijd, ook buiten de openingstijden, uw vragen stellen. U e-mail wordt beantwoord binnen 5 werkdagen, maar dit duurt meestal niet langer dan 2 dagen. Indien na weken geen antwoord raden wij u aan ons te bellen op bovenstaand telefoonnummer. Om contact op te nemen per mail kunt u ons mailen op: info@sask.nl . U kunt ook snel en simpel contact met ons op nemen door gebruik van onderstaand contactformulier, let wel op dat u uw gegevens en zeker uw e-mail correct intypt want anders kunnen wij geen contact met u opnemen.

Mondeling

Indien u geen fanaat bent van bovenstaande contactmethodes en u liever een meer persoonlijke aanpak neemt kunt u ons altijd bezoeken op ons filiaal te Beverwijk. Voor de route kunt u gebruik maken van ons geïntegreerde route systeem. 

S.a.s.k.
Breestraat 3A
1941ED Beverwijk
0251-22 95 82
info@sask.nl

Contactformulier

  • Besteld voor 17:00
  volgende werkdag in huis

 • 14 dagen
  bedenktijd

 • Vragen? Bel ons.
  0251 - 22 95 82

 • Veilig betalen
  garantie

Nieuwsbrief Wilt u ook onze wekelijkse aanbiedingen ontvangen?
Vul dan hiernaast uw e-mail adres in.