Rembours

Indien u kiest voor de betaalmethode rembours dan dient u het volledige factuurbedrag contant te betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket(en).
De TNT bezorgt 99% van onze bestellingen de volgende werkdag na verzending. Houdt u er wel rekening mee dat de TNT op zaterdagen geen rembourspakketten bezorgt.

Op de dag dat uw bestelling door ons wordt verstuurd, ontvangt u via de e-mail bericht. In dit bericht vermelden wij tevens de verzendcode van de TNT. Middels deze verzendcode kunt u de status van bezorging na 0.00 uur volgen via de Track & Trace site van de TNT: http://www.tracktrace.nl

Bent u niet thuis op het moment dat de TNT het rembourspakket bij u bezorgt, dan laat de TNT een afhaalbewijs achter in uw brievenbus. Met dit afhaalbewijs kunt u het pakket binnen 2 weken afhalen op het postkantoor. Het adres van het betreffende postkantoor wordt aangegeven op het afhaalbewijs.

Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan betaalt u de produkten aan de postbode, dus boter bij de vis. Deze betaalmethode is echter zeer duur, want de rembourskosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket en het factuurbedrag.

Het minimale bedrag van de verzendkosten is 12,50 euro en kan oplopen tot 50 euro.
Let op: Uitsluitend klanten met een afleveradres in Nederland kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.

 

 • Besteld voor 17:00
  volgende werkdag in huis

 • 14 dagen
  bedenktijd

 • Vragen? Bel ons.
  0251 - 22 95 82

 • Veilig betalen
  garantie

Nieuwsbrief Wilt u ook onze wekelijkse aanbiedingen ontvangen?
Vul dan hiernaast uw e-mail adres in.